Dr. Ari Riabacke föreläser – Att våga är att vinna

Post 1 of 7

Ari Riabacke - Att våga är att vinna

BoCare inbjuder till föreläsning onsdagen den 5 april kl 13.00

Dr. Ari Riabacke – Att våga är att vinna

Aris inspirerande föreläsningar har förändrat enskilda människors liv och ökat otaliga organisationers lönsamhet. Han talar om hur vi kan leda oss själva och andra i en snabbt föränderlig värld, om vikten att vara sig själv och att våga mer för att nå uppsatta mål – i livet och på jobbet. Hans tankeväckande, omtumlande och personliga spaningar om att ”göra det man kan, med det man har, där man är” har fått många att inse att mycket mer än man tror är möjligt – om vi väljer att ta eget ansvar och går emot rädslan att misslyckas. Ari kommer garanterat att injicera era hjärnor med nya idéer om hur ni ska få saker och ting gjorda och hur ni ska våga agera även fast ni inte är riktigt säkra.
Att våga är att vinna – i livet och på jobbet

Dr. Ari Riabacke kommer denna dag att specifikt koppla sin föreläsning till vår vardag inom socialt arbete och myndighetsutövning. Där beslutsfattande och att leda andra människor vidare i livsavgörande svåra situationer är en del av vardagen och också en del av det som gör arbetet så svårt och krävande. Hans mål med dagen är att utifrån denna verklighet lära oss att ”göra det man kan, med det man har, där man är” och på så sätt även hjälpa oss att bevara oss själva på ett bättre sätt.”.

Vågar du lyssna?

Om Ari Riabacke

BeslutspyramidenAri Riabacke, Fil. Dr. i Beslutsfattande, Civ. Ek och Ek. Mag. i Organisation & Ledarskap, roar och berör i samma andetag och att lyssna på honom är som att se en bra film som väcker tankar för lång tid framöver – en film som har förändrat enskilda människors liv och ökat otaliga organisationers lönsamhet.

”Ari Riabacke är en av Skandinaviens i särklass starkast lysande stjärnor på föreläsarhimlen. På ett mästerligt sätt når han publiken med sin unika kunskap och ett budskap som ruskar om, inspirerar och hjälper människor att vågar mer!”
– Mia Törnblom, MT Ledarskap.

Ari´s bok Beslutspyramiden
Med denna bok vill vi öka kunskapen om på vilka grunder vi fattar beslut, vad det är som styr oss och framförallt – hur vi kan göra det bättre. Hur kommer det sig t.ex. att många av oss lägger ned mer tid på val av elleverantör än på val av livspartner?

I dag inhämtar många av oss information på ett snabbare sätt än förr. Vi klickar oss fram, hoppar mellan artiklar, sajter och medier. Lite här, lite där. Det är därför som vi valt att skriva denna bok i ett format som vi tror passar det tempo som du lever i. Beslutspyramiden är en bok fjärran från traditionell managementlitteratur och aldrig lästa doktorsavhandlingar på området, en bok att läsa närsomhelst, varsomhelst, hursomhelst.

I december 2014 blev den nominerad till årets HR-bok av Personal & Ledarskap och sägs av många vara en mer ”funky” version av boken ”Att tänka snabbt och långsamt”. Boken är utgiven på svenska, norska, finska och engelska (Freestyle Decision Making).

 

Datum: 5 april 2017 kl 13.00-16.00 Begränsat antal platser

Plats
Arbetets museum Laxholmen
602 21 Norrköping
Föreläsningen är avgiftsfri.
Vid ej meddelad frånvaro debiteras 350kr
OBS- Endast föranmälan

Anmälan görs till erica@bocare.se eller på telefon 011-473 91 00

Varmt välkomna

Menu